top of page

MUSIKALKVÄLL PÅ VALLARNA

Efter förra årets succé är "Musikalkväll på Vallarna" tillbaka och i år utökars föreställningen med ytterligare två spelställen. Solliden sessions på Öland och Gränsö Slott i Västervik. Det kommer bjudas på storslagen musikalkväll tillsammans med West End stjärnorna Emmi Christensson och Peter Johansson. Med sig på scen har dom Sångkollektivet samt band och stråkkvartett!

Musikalkväll Allmän 1080x1350 Slutplatta.jpg

MIN RESA I MUSIKALERNAS VÄRLD
"Från Vessigebro till West End"

I den personliga konserten ”Min resa i musikalernas värld” bjuder Emmi, tillsammans med pianisten Jonathan Bengtsson, på ett blandat program med anekdoter från Emmis liv och karriär. Vi får följa henne genom musiken, kärleken, sorgen och livet. Från lilla byn Vessigebro i Halland där Emmi växte upp, där hon spolade fram och tillbaka på VHS-spelaren för att se barnen von Trapp sjunga de berömda sångerna från Sound of Music, hela vägen till West End.
 

ACE

Ständigt aktuella gruppen ACE bestående av Emmi Christensson, Anders Berglund och Christian Svarfar bjuder på vacker och stämningsfull musik.

 

En kvinnas melodi

Emmi Christensson och Kristoffer Hellström bjuder på en hyllningskonsert till kvinnliga svenska låtskivare och kompositörer. Från Gullan Bornemark till Marie Bergman till Laleh. Regi: Maria Lundqvist.

bottom of page